Delatnost u kontunuitetu mora biti registrovana,a to znači sopstvenu poslovnu procenu da li legaliizovati delatnost i naravno i rizik da se to preko isplatioca otkrije ako se ne registruje. Ugovor o delu može,isplatilac je dužan da obračuna porez,ali mora se imati u vidu da se posao po ugovoru o delu odnosi na obavljen posao-izradu nekog predmeta ,izvršenje neke usluge itd,van redovane delatnosti,a konačan je tj završava se.U ovom slučaju to je reklama i po mom mišljenju -izrada banera ,postavljanje može,ali reklamiranje u kontinuitetu naručioca postavljanjem banere za koju se naplaćuje naknada već predstavlja obavljanje delatnosti.Isplata može i u gotovu u principu.Uskoro će po mom mišljenju mnogo prezicnije morati biti regulisano pitanja sajta i u kojim on slučajevima služi za lične potrebe,a u kojim ne tj predstavlja obavljanje delatnosti -naprimer najčešće reklamiranja.To je suštinsko pitanje.Ugovor o povremenim poslovima se ,po mom mišljenju,ne može primeniti,jer on se sklapa u funkciji obavljanja redovne delatnosti,a na iznos naknade se obračunavaju porez i doprinosi kao na zaradu.U principu papir trpi sve,a faktičko stanje se utvrđuje direktno kontrolom.Mislim da sam sve rekla.Mislim ne baš sve,ali suštinu.